Konya Sokaklarında Bol Bol Togg göreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7204 yeni aracın teslim töreninde yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerinin araç envanterini güçlendirdiklerini açıkladı. Konya Emniyet Müdürlüğü'ne de Togg marka araçlar verilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7204 yeni aracın hizmete alınması töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Güvenlik güçlerinin araç envanterinin yenilendiğini belirten Erdoğan, "Bugün jandarma ve emniyet teşkilatlarımıza 7204 yeni aracın hizmete alımını gerçekleştiriyoruz" dedi. Bu araçların, trafik ve asayiş hizmetlerinin yanı sıra terörle ve uyuşturucuyla mücadelede etkin bir şekilde kullanılacağını vurguladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 5001, Jandarma Genel Komutanlığı’na ise 2203 araç verileceğini belirten Erdoğan, “Bu araçlar, güvenlik faaliyetlerimizin daha etkin yürütülmesini sağlayacaktır. Kolluk kuvvetlerimizin teknik donanım ve araç kapasitesinin güçlendirilmesi, güvenlik ve huzur ikliminin tesisinde önemli bir rol oynayacaktır" ifadelerini kullandı.

Konya'ya Togg Markalı Araçlar Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre, Türkiye'nin 30 büyükşehrinde kullanılacak Togg marka araçlar, Konya Emniyet Müdürlüğü uhdesine de verilecek. Bu araçlar, emniyet birimlerinin görevlerini daha etkin bir şekilde yerine getirmesine katkıda bulunacak. Ayrıca, yakıt tasarrufu sağlayan sistemleri sayesinde teşkilat bütçesinde de önemli bir tasarruf sağlanması hedefleniyor.

Yeni araçlar, güvenlik güçlerinin caydırıcılıklarını artıracak ve teknolojik donanımlarıyla daha hızlı müdahale imkanı sunacak. Konya sokaklarında Togg marka araçların sıkça görülmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

KONESOB Başkanından Konyalı Ailelere Çağrı
Hotamış'ta Feci Kaza! Araç Resmen Dağıldı
Konya Valiliği'nden Diyanet İddialarına Yanıt
Bu da Konya'nın hırsız tilkisi
Başkan Altay, BM Toplantısında Yerel Yönetimlerin Rolüne Dikkat Çekti