Konya’da araç içerisinden 225 kilo uyuşturucu çıktı

Konya Emniyeti, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 225 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi. Bir şüpheli gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il merkezinde önemli bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Emniyet ekipleri, uyuşturucu madde taşıdığı tespit edilen bir aracı durdurarak kapsamlı bir arama yaptı. Aramada, 145 kilo skunk ve 80 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına Alınan Şüpheli

Operasyon kapsamında araçtaki 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı. Konya Emniyeti, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bu tür operasyonların artarak devam edeceğini duyurdu.

Emniyet Müdüründen Açıklama

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, operasyonun ardından Narkotik Şube Müdürlüğü'nü ziyaret ederek polis ekiplerine teşekkür etti. Karabulut, uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edileceğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Böcek ilacıyla Ahmet Enes'in ölümüne sebep olan kiracı ve satıcıya 15 yıla kadar hapis talebi
Konya Merkez İmam Hatip Lisesi'nin Yeni Binasının Temeli Atıldı
Ereğli'de Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Merkezi Açıldı
Konya'nın Kapsül'ü TEKNOFEST Adana'ya damga vurdu
Beyşehir'de Ürün Kalitesi Kontrol Altında