Konya'da Balık Avcısı Bataklığa Sıkıştı, Arkadaşları Habersizdi

Selçuklu ilçesindeki Altınapa Barajı'nda balık tutarken çamura saplanan vatandaş, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Sulutas Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, bir balıkçı vatandaş, Altınapa Barajı'nda bataklığa saplandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu vatandaşı çamurdan kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, vatandaş balık tutmak için baraj kıyısına gelmiş ve çekilmiş suların oluşturduğu bataklık bölgesine girmişti. Bu sırada çamura saplanan vatandaş, bir süre yardım çığlıkları atmasına rağmen çevresinde kimse bulunmadığı için sesini duyuramamıştı.

İtfaiye ekipleri, özel ekipmanlarla bölgeye ulaşarak vatandaşı bataklıktan çıkardı. Sağlık ekiplerine teslim edilen vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Seydişehir'de Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: Aynı Aileden 3 Kişi Yaralandı
Muhammet Oğuzhan Yaşar'ın hayatını kaybettiği olayda 9 gözaltı
Arşiv Belgeleriyle Filistin Sergisi Meram'da Ziyarete Açıldı
Kalp krizi geçiren hasta hava ambulansıyla Konya'ya getirildi
Konya'da Motosiklet Sürücüsünün Tehlikeli Yolculuğu Kameraya Yansıdı