Konya’da Düğün Konvoyu Magandalarına 851 Bin TL Ceza Kesildi

Konya’da trafik ekipleri, düğün konvoylarında trafiği aksatan ve çevreyi rahatsız eden sürücülere yönelik denetimlerini sürdürüyor. 12-25 Ağustos tarihleri arasında yapılan denetimlerde, 295 araca toplamda 851 bin 338 TL idari para cezası uygulandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, düğün konvoylarındaki trafik magandalarına karşı sıkı denetimlere devam ediyor.

12-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde, trafiği aksatan, taşıt yolunu trafiğe kapatan, çevreye rahatsızlık verecek şekilde gürültü çıkaran ve abart egzozlu araç kullanan 295 araç ve sürücüsüne 851 bin 338 TL idari para cezası kesildi. Ayrıca, müzik cihazlarını kamunun huzurunu bozacak şekilde kullanan sürücüler de denetimlerin odağında yer aldı.

Denetimler Aralıksız Sürecek

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan denetimlerin sadece belirli tarihlerle sınırlı kalmayacağını, bu tür denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı. Trafiği aksatan, çevreye rahatsızlık veren ve hem kendi hem de diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye atan sürücülere asla müsamaha gösterilmeyeceği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Ali Erkan Kavaklı'dan Başarı ve Mutluluk Üzerine Konferans
Alkollü Sürücü Bariyerlere Çarptı
KONESOB Başkanından Konyalı Ailelere Çağrı
Karnına sapladığı bıçakla hastaneye kaldırıldı
Beyşehir’de kaza: Çarptığı tırın altında sürüklendi