Konya'da fiyata aldırış eden yok, indirim var

Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından motorine 1,50 TL, benzine ise 1,81 TL indirim yapıldı. Konya'da güncel akaryakıt fiyatları nasıl şekillendi? İşte benzin, motorin ve LPG'deki son durum.

Brent petrol fiyatlarındaki gerilemenin ardından, akaryakıt fiyatlarında da düşüş yaşandı. Geçtiğimiz hafta benzine yapılan 1,81 TL’lik indirimin ardından, motorine de 1,50 TL'lik bir indirim uygulanmaya başlandı. Konya'da da bu indirimler hemen akaryakıt istasyonlarının tabelalarına yansımış durumda.

Konya'da Benzin ve Motorin Fiyatları
Döviz kurundaki dalgalanmalar ve brent petrol fiyatlarındaki değişimlere rağmen, motorin ve benzin fiyatlarında yapılan bu indirimler, araç sahiplerine bir nebze de olsa nefes aldırıyor. Konya’da güncel benzin fiyatı 42,81 TL, motorin fiyatı ise 43,08 TL olarak belirlenmiş durumda. LPG’de ise fiyatlar 25,24 TL seviyelerinde.

ÖTV Zamları Sonrası İlk İndirimler
2023 seçimleri sonrasında art arda gelen zamlar ve özellikle ÖTV artışı ile birlikte yükselen akaryakıt fiyatları, araç sahipleri için ciddi bir yük oluşturmaya devam ediyor. Ancak son haftalarda akaryakıt fiyatlarında yaşanan bu indirimler, tüketiciler tarafından olumlu karşılandı.

Akaryakıt Fiyatlarındaki Dalgalanma Devam Ediyor
Akaryakıt fiyatları, brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalara ve döviz kuru hareketlerine bağlı olarak değişmeye devam ediyor. Araç sahipleri ise bu değişiklikleri yakından takip ediyor ve indirimlerin kalıcı olmasını umut ediyor.

Konya Güncel Akaryakıt Fiyatları

  • Benzin fiyatı: 42,81 TL
  • Motorin fiyatı: 43,08 TL
  • LPG fiyatı: 25,24 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya’da Avrupa Hareketlilik Haftası’na Özel Etkinlikler Başladı
Kültür Yolu Festivali'nin Konya ayağı başlıyor
Konya’da 19 Eylül Gaziler Günü Töreni ve Şehitlik Ziyareti
Meram'da Çöp Kamyonunun Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti
Karapınar'da kalp krizi geçiren hasta, hava ambulansıyla Konya’ya getirildi