Konya’da gümrük kaçağı lüks markalara ait saatler yakalandı

Karapınar ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, kaçakçılara ait 88 adet gümrük kaçağı ve faturasız kol saati ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Karapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karapınar ilçesinde kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Elde edilen istihbarat bilgileri doğrultusunda, R.U. adlı şahsın Konya'dan Karapınar'a gümrük kaçağı ve faturasız lüks markalara ait kol saatleri getireceği bilgisine ulaşıldı.

Jandarma Ekiplerinin Başarısı

İlçe girişinde durdurulan R.U.'nun üstü ve aracı jandarma ekipleri tarafından didik didik arandı. Yapılan arama sonucunda farklı markalara ait toplam 88 adet gümrük kaçağı ve faturasız kol saati ele geçirildi. Olayın ardından R.U. gözaltına alındı.

Mahkeme Süreci

Gözaltına alınan R.U., çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü tırı şarampole devirdi
Uygulama noktasından kaçınca yakayı ele verdi
İlçenin Değeri Katlandıkça Katlanacak! Tek Seferde 122 Milyonluk Yatırım
Tarihi eserleri satamadan yakalandı
Müzisyen Şov Yaparken Kendini Yaktı: O Anlar Kamerada