Konya'da Kereste Atölyesinde Yangın: İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir kereste atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi henüz bilinmiyor.

Saat 12.30 sıralarında, Selçuklu ilçesi Sakarya Mahallesi Gümüşlü Sokak üzerindeki bir kereste atölyesinde yangın çıktı. Yangının, atölyenin yan tarafında bulunan odun ve kerestelerin henüz bilinmeyen bir sebeple tutuşması sonucu başladığı öğrenildi.

Yoğun Duman Gökyüzünü Kapladı

Yangın sırasında çıkan yoğun duman, gökyüzünü kaplayarak çevrede paniğe yol açtı. Atölyede çalışan işçilerin durumu fark ederek yetkililere haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye Ekipleri Yangını Kontrol Altına Aldı

İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti. Çalışanların da yardımı ile yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. İşçiler, yangının yayılmasını önlemek amacıyla sağlam malzemeleri iş makineleri ile güvenli bir yere taşıdı. Yangın sonrası itfaiye ekipleri soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Yangının Çıkış Sebebi Araştırılıyor

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi. Yetkililer, yangının nedenini tespit etmek için detaylı bir araştırma başlattı. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Motorda sıkışan kediyi Kulu İtfaiyesi kurtardı
Konya'da yüzlerce yavrusuyla zehirli Sarı Ömer görüldü
Tartıştığı kayınbiraderi tarafından vurulan Oktay Can Anlı hayatını kaybetti
AKOM duyurdu: Mevlana Caddesi trafiğe kapatılacak
Karatay Belediyesi başlatacak Konya Büyükşehir tamamlayacak