Konya'da Polis Memurunun Aracı Kundaklandı: Şüpheli Güvenlik Kamerasında

Konya’nın Seydişehir ilçesinde polis memuru Hacı Kenger'in evinin önünde park halindeki aracı kundaklandı. Alevler, iki otomobile daha sıçrarken, güvenlik kamerasına yansıyan şüpheli aranıyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen olayda, polis memuru Hacı Kenger'in evinin önünde park halinde bulunan hafif ticari araç, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşe verildi. Saat 03.30 sıralarında Alaylar 2 Mahallesi İbrahim Hakkı Müftü Caddesi Fatih Apartmanı'nın önünde gerçekleşen olayda, yangın kısa sürede çevredeki iki araca daha sıçradı.

Yangını fark eden komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak Hacı Kenger’e ait hafif ticari araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, diğer iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Şüpheli Güvenlik Kamerasında Görüldü

Yangının ardından polis, olay yerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerde, şapkalı bir kişinin elinde bidonla aracın yanından koşarak uzaklaştığı ve hemen ardından yangının başladığı tespit edildi. Polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Konya Emniyet Müdürlüğü, olayın aydınlatılması ve sorumluların yakalanması için incelemelerini sürdürürken, kundaklama olayıyla ilgili detaylar kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya Ereğli Yüksek Hızlı Tren 2026'da!
Kulu'da sırtına dev diken batan genç Selçuk Tıp'a sevk edildi
Kaza yaptığı aracında bıçaklanmış halde bulunan şahıs kurtarılamadı
Geriye doğru hareket eden traktör yaşlı adamı hayattan kopardı
Otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti