Konya’da üzerinde uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunan şüpheli tutuklandı

Konya’nın Akşehir ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, 3 şahsın üzerinde ve araçlarında uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve sokakta satışını yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan E.C., T.C. ve İ.Ç. isimli şahıslar üzerinde arama yapıldı.

Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Şahısların yapılan GBT sorgusu ve üst aramasında, E.C.’nin üzerinde ruhsatsız bir tabanca bulundu. Ayrıca araçta yapılan detaylı aramada 8 gram esrar ve 1,5 gram sentetik kannabinoid olmak üzere üç parça uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri ele geçirilen uyuşturucu maddelere ve silaha el koydu.

E.C. Tutuklandı

Yapılan incelemelerde E.C.’nin üç farklı suçtan arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan E.C., T.C. ve İ.Ç. hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek" suçlarından işlem yapılırken, E.C. ayrıca 6136 sayılı kanuna muhalefetten yargılandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen E.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Yeni Konya Valisi İbrahim Akın görevine başladı
Kulu'da Dron Destekli Yaya Geçidi Denetimi
Konya'nın ilk ve tek akredite test merkezi hizmete girdi
TOKİ Konya'da 2 daire satıyor