Konya’daki kazada yaralanan Sinem Akalın da hayatını kaybetti

Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen kazada 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybetmesinin ardından, 10 gündür hastanede tedavi gören Sinem Akalın da tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralı C.K. ve M.A.'nın ise tedavileri sürüyor.

Konya-Karapınar kara yolunda, 30 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde gerçekleşen kaza, Yelekli mevkisi yakınlarında meydana geldi. 42 GV 516 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette ilerleyen bir tıra arkadan çarparak kontrolden çıktı ve taklalar atarak refüje savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Batuhan Tatlı (22) ile Songül Özer'in (32) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Sinem Akalın 10 Gün Sonra Yaşamını Yitirdi

Kazada ağır yaralanan Sinem Akalın (26), 10 gündür hastanede tedavi altında bulunuyordu. Doktorların tüm çabalarına rağmen, Akalın yaşam mücadelesini kaybetti. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan diğer yaralılar C.K. (20) ve M.A. (25) ise halen tedavi görüyor.

Kazanın Sebebi Araştırılıyor

Kazanın ardından olay yerinde inceleme başlatan polis ekipleri, kazanın tam nedenini araştırıyor. Hafif ticari aracın sürücüsünün kimliği henüz belirlenemezken, kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Karatay'ın Sanayilerine Sıcak Asfalt
Konya'da Göreli Yoksulluk Oranlarında Düşüş
MEVKA ve Konya Teknik Üniversitesi’nden Siber Güvenlik İçin İş Birliği Protokolü
Kaldırıma çarpan motosiklet devrildi: Sürücü ve eşi yaralandı
Başkan Altay'dan dünyaya barış vurgusu