Konya'daki korkunç kazada ölen Karaca ailesinden 3 kişi Nevşehir'de toprağa verildi

Konya'da refüjdeki direğe çarpıp takla atarak hurdaya dönen otomobilde hayatını kaybeden Orhan Karaca ve oğulları Emirhan ve Muhammed Emin Nevşehir Acıgöl'de göz yaşlarıyla defnedildi. Anne Hatice Karaca ile kızları Azra ve Tugba'nın durumu ağır

Konya - Aksaray yolunda dün geç saatlerde refüjdeki direğe çarpıp takla atarak hurdaya dönen otomobilde hayatını kaybeden 3 kişi, Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde göz yaşlarıyla toprağa verildi.

Kaza, dün 22.30 sıralarında Konya Aksaray Karayolu şehir merkezi çıkışı Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Kaza sırasında araçtan fırlayan Muhammed Emin Karaca (4) olay yerinde, sürücü Orhan Karaca (40) ve yolcu olarak araçta bulunan Emirhan Karaca da (17) kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'den memleketlerine tatile gidiyorlardı

İzmir'de yaşayan Karaca ailesinin, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı İnallı köyüne ziyarete geldikleri öğrenildi. Kazada yaralanan Anne Hatice Karaca (38), kızları Azra (4) ve Tugba (14) Konya'daki hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Babası da kaza geçirmiş

Cenazeye katılan yakınlarından Tahir Taş yaptığı açıklamada; "Babası Osman Karaca (70) geçtiğimiz günlerde küçük bir kaza geçirmişti. Rahmetlinin kardeşi geçen hafta ziyaretine gelip gitti. Bu hafta da okullar tatil olunca babasını ziyarete geliyordu. Dün akşam Konya'da kaza yapmışlar. Çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Attığı Makasla 5 Kişinin Ölümüne Yol Açan Sürücüye 18 Yıl Hapis
Seçil Erzan: Fatih Terim’in parasını başkalarına faiz olarak ödedim
Evine gittiği arkadaşını öldürüp fotoğrafını çekti
Ankara Bu Operasyonu Konuşuyor! Ünlü Markaların Taklit Ürünlerini Üretiyorlardı
Yine Bir Müge Anlı Cinayet Vakası: Azdavay'ı Karıştıran Olay