Konya'dan İki Belediye Başkanı AK Parti'ye Katıldı

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Grup Toplantısı'nda AK Parti'ye geçti.

Bugün saat 11.45’te başlayan AK Parti Grup Toplantısı, önemli katılımlara sahne oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından partiye yeni katılımlar duyuruldu.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ve Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti saflarına katıldı.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, bağımsız olarak görev yaparken, Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye geçiş yaptı. Erdoğan, grup toplantısının ardından her iki belediye başkanına parti rozetini takdim etti.

Daha Önce Doğanhisar Belediye Başkanı da AK Parti'ye Geçmişti

Konya'da daha önce de Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, bağımsız olarak sürdürdüğü görevinden AK Parti'ye geçmişti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Yeniden Refah Partisi’nden seçilen Öztoklu, partisinden istifa ettikten sonra AK Parti’nin 23. Kuruluş Yıldönümü Programı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozet takılarak partiye katılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den sert İsrail açıklaması
Ahmet Davutoğlu ve Fatih Erbakan bir araya geldi
2024-2025 Burs ve Kredi Başvuruları Başladı
Lübnan'daki vatandaşların tahliye programı açıklandı
Son Anket Yayınlandı Birinci Parti Değişti