Konyaspor Bazukacı Bazoer'i alıyor

Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Riechedly Bazoer, Konyaspor'a transfer oluyor. 27 yaşındaki futbolcunun yarın sağlık kontrolleri için Türkiye'ye gelmesi ve 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, transfer döneminin son günlerinde önemli bir hamleye imza atmaya hazırlanıyor. Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Riechedly Bazoer ile anlaşmaya vardığı iddia edilen yeşil beyazlı kulüp, savunma hattını güçlendirmek için Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Bazoer Yarın Türkiye'ye Geliyor

Hollanda basınında yer alan haberlere göre, AZ Alkmaar'da bu sezon fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki Riechedly Bazoer, Konyaspor ile el sıkıştı. Hollandalı oyuncunun takım arkadaşlarına veda ettiği ve yarın Türkiye'ye gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği belirtildi. Muayene sonuçlarının olumlu çıkması halinde Bazoer'in, Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Kariyerinde Önemli Takımlar Bulunuyor

2022 yılında Vitesse'den bonservis bedeli ödenmeden AZ Alkmaar'a transfer olan Riechedly Bazoer, Hollanda ekibinde toplamda 68 maça çıkarken, bu süreçte 2 asist yaptı. PSV Eindhoven altyapısından yetişen futbolcu, kariyerinde Ajax, Wolfsburg, Porto ve Utrecht gibi önemli kulüplerin formasını da giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?