Konyaspor Bodrumspor'a mağlup oldu! Ali Çamdalı'nın geleceği sorgulanıyor

Konyaspor, Bodrum deplasmanında adeta tatil yapıp geri döndü. Yeşil beyazlılar aldığı 2-1'lik yenilgiyle taraftarın kafasını iyiden iyiye karıştırdı. Şimdi gözler Teknik Direktör Ali Çamdalı'na çevrildi.

12 transferle sezona başlayan Konyaspor, ligin 3. haftasında Bodrumspor'a konuk oldu. Maça iyi başlamayan yeşil beyazlılar sahadan 3-1'lik skorla boynu bükük ayrıldı.

Bu andan sonra Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın takımdaki geleceği sorgulanmaya başladı.

Geçen hafta Galatasaray karşısında 3-4-1-2 oyun sistemiyle sahaya çıkan Konyaspor, Bodrumspor karşısında 4-2-3-1 sistemiyle sahaya çıktı.

Konyaspor, maça Slowik, Nikola, Adil, Damjanovic, Guilherme, Jevtovic, Oğulcan, Pedrinho, Yusuf, Aleksic, Umut Nayir onbiriyle başladı.

KONYASPOR'DA ŞOK SAKATLIK: Nikola Boranijašević, maç öncesi sakatlanan Uğurcan Yazğılı'nın yerine ilk onbirde ilk kez sahaya çıktı.

NDAO'YA KESİK: Sezona iyi başlayamayan isimlerin başını çeken Alessan Ndao, Bodrumspor mücadelesine yedek başladı.

YALNIZ DEĞİLSİN KONYASPOR: Konyaspor'a gönül veren taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü doldurdu.

GOL OLABİLİRDİ: 2. dakikada Bodrumspor'un serbest vuruşundan dönen topu Yusuf Erdoğan sürdü. Rakip ceza sahasına yakın durumdaki arkadaşına pas vermesi beklenen Yusuf çok kötü bir vuruş yaptı. Konyaspor'un önemli bir gol şansı boşa gitti.

BODRUM TEHLİKELİ GELDİ: 7. dakikada Konyaspor ceza sahasına giren Bodrumspor forveti Puskas, kaleye vurdu. Kaleci Slowik topu kornere kurtardı.

FATİH TERİM TRİBÜNDE: İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim de maçı tribünden seyretti.

TERS KÖŞE YAPMAK İSTEDİ: Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında sağ açık oynayan Yusuf Erdoğan, Bodrumspor karşısında sağda başladı. 20 dakika sonunda tecrübeli oyuncu sol kanattaki yerini aldı.

ADİL NE YAPTIN?: 28. dakikada Bodrumspor'un kullandığı korner atışında Adil Demirbağ, ters bir kafa vuruşuyla topu kendi kalesine gönderdi ve Bodrumspor 1-0 öne geçti.

BUNU AT ADİL: 30. dakikada rakip kaleye ilk isabetli şutu atan isim Adil Demirbağ oldu. Adil, topa vurdu ancak dışarı gitti.

CENK YATTI HAKEM HEPSİNE ÇALDI: Bodrumsporlu Cenk Şen, neredeyse tüm pozisyonlarda kendini yere attı. Hakemin tasarruf hakkı ise hep Cenk'ten yana oldu.

DAMJANOVIC ÇOK BELLİ ETTİ: Maçın başından itibaren rakip oyuncular karşısında etkisizliği görülen Damjanovic, 40. dakikada Puskas'ı kaçırdı. Puskas, topu Konyaspor ağlarına göndererek takımını 2-0 öne geçirdi.

MUHTEŞEM GOL: 45+2'de kazanılan serbest vuruşu Pedrinho kullandı. Brezilyalı oyuncu topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1'e getirdi.

İLK YARI KARNESİ: İlk yarıda pozisyon üretmekte zorlanan Konyaspor, rakibinin oyununa adeta boyun eğdi. Orta sahayı kolay geçen yeşil beyazlılar Umut Nayir'in aksamasıyla ileride top da tutamadı.

Bodrumspor'un tüm mevkilerdeki yetenekli oyuncularına karşı koymakla ilk yarıyı tamamlayan Konyaspor'da defanstan çıkan toplar bir türlü yerini bulamadı.

Takımın en çok güvendiği isimlerden Yusuf Erdoğan, bir türlü beklenen ivmeyi yakalayamadı. Damjanovic'in kritik hataları, Boranijašević'in ileri çıkamaması takımın hızını düşürdü.

Öte yandan Bodrumsporlu futbolcuların ilk yarının sonuna doğru yorulduğu gözlemlendi.

FİLİP DEVAM ETMEDİ: Teknik Direktör Ali Çamdalı, ikinci yarıya Filip Damjanovic'i oyundan alarak başladı. Filip'in yerine Boateng girdi. Bu andan sonra Jevtovic, Damjanovic'in yerine stoper pozisyonuna geçti.

JEVTO UCUZ YIRTTI: 47. dakikada rakibine çok sert giren Marko Jevtovic, hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

BU KADAR DAYANABİLDİ: 65. dakikada ekisiz bir oyun ortaya koyan Daniel Aleksic'in yerine oyuna Ndao girdi. Yusuf Erdoğan'ın yerine ise Melih İbrahimoğlu kalan dakikalarda forma giydi.

İKİNCİ YARI TEK KALE: Konyaspor, ikinci yarıda adeta tek kale oynadı. Tamamen kapanan Bodrumspor defansını aşmakta zorlanan yeşil beyazlılar pozisyon üretmekte çok zorlandı.

YIKILDIK: Dakikalar 84'ü gösterdiğinde Guilherme'nin müdahalesiyle Bodrumspor'lu oyuncu yerde kaldı. Hakem VAR'da pozisyonu inceledi ve penaltıya hükmetti. Penaltıyı eski Konyasporlu Kenan Özer kullandı ve Bodrumspor'u 3-1 öne geçirdi.

TEL DEL DÖKÜLDÜK: Konyaspor, rakip kaleye 1'i isabetli 4 şut atabildi. Umut Nayir ve sonradan oyuna giren Emrehan'dan istediğini alamayan Konyaspor, sahadan 3-1 mağlup ayrılarak 3. haftada 3 puanda kaldı.

TARAFTARA GİTTİLER: Konyasporlu futbolcular maç sonunda taraftarlarının olduğu tribüne gitti.

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?