Konyaspor, Kayseri Kampında İkinci Etap Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor, Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sabah antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetimindeki idman, ısınma, Core ve kuvvet çalışmalarıyla tamamlandı.

Konyaspor, Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Ali Çamdalı ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapıldı.

Isınma ve Kuvvet Çalışmalarıyla Başladı

Antrenman, futbolcuların ısınma hareketleriyle başladı. Ardından, Core ve kuvvet çalışmalarıyla devam eden idmanda, oyuncuların fiziksel dayanıklılıkları artırıldı. Bu çalışmalar, takımın sezon öncesi fiziksel olarak en iyi seviyede olmasını hedefliyor.

Dar Alan Oyunlarıyla Tamamlandı

Futbolcular, antrenmanın son bölümünde 4 gruba ve 8 takıma ayrılarak 3'e 3 dar alan oyunları oynadı. Bu küçük alan oyunları, oyuncuların hızlı karar verme yeteneklerini ve pas kalitelerini geliştirmeyi amaçladı. Turnuva maçlarının galibi ise Louka Prip, Emmanuel Boateng ve Marlos Moreno'dan oluşan "Mavi Takım" oldu.

Günün İkinci Antrenmanı Akşam Yapılacak

Yeşil-beyazlı ekip, akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanı ile kamp çalışmalarına devam edecek. Bu antrenmanlar, takımın yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamak için yoğun bir tempoda gerçekleştiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?