Konyaspor kuvvet çalıştı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak Konyaspor, hazırlıklarını Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürüyor.

Konyaspor, Beşiktaş Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor, hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik Direktör Ali Çamdalı önderliğinde gerçekleştirilen antrenman, takımın fiziksel ve taktiksel çalışmalarına odaklanıyor.

Antrenmanda Kuvvet Çalışmaları Öne Çıktı

Kayacık Tesisleri'nde yapılan sabah antrenmanı, ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, teknik ekibin yönlendirmesiyle kuvvet çalışmaları yaparak maç öncesi form durumlarını artırmaya yönelik yoğun bir program uyguladı. Antrenmanın verimli geçtiği ve oyuncuların motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Hazırlıklar Akşam Saatlerinde Devam Edecek

Konyaspor, Beşiktaş karşılaşmasına yönelik hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla devam edecek. Yeşil-beyazlı ekip, İstanbul deplasmanında üç puan hedefiyle sahaya çıkmayı planlıyor. Takımın tüm konsantrasyonu, zorlu karşılaşmada iyi bir sonuç almak üzerine yoğunlaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?
Kerem Yavaş: Elimizdeki maçı Konyaspor'a verdik
Konyasporlu Aleksic Ligdeki 2. Golünü Attı
Konyaspor'da Galibiyetin Mimarı: Analiz ve Strateji
Konyaspor, Eyüpspor'u 90+7'de Geçti