Konyaspor Ligden Düşer mi?

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Trendyol Süper Lig'in 2024-2025 sezonundaki şampiyonluk tahminlerini güncelledi. Bu güncelleme ile birlikte ligin favori takımı da değişti. Yapılan analizler, Konyaspor'un ligde kalacağını gösteriyor.

Galatasaray Şampiyonluk İçin Favori

Euro Club Index'in son tahminlerine göre, 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray olacak. Sarı-kırmızılı takımın 90 puan toplayacağı öngörülüyor. İlk beşte yer alan diğer takımlar ise şu şekilde sıralandı:

  1. Galatasaray: 90 puan
  2. Fenerbahçe: 87 puan
  3. Beşiktaş: 77 puan
  4. Başakşehir: 62 puan
  5. Trabzonspor: 59 puan

Konyaspor Ligde Kalıyor

Yapılan analizlerde Konyaspor'un sezonu 9. sırada tamamlayacağı tahmin ediliyor. Yeşil beyazlı takım için öngörülen toplam puan ise 47 olarak belirlendi. Bu sonuç, Konyaspor'un ligde kalacağı anlamına geliyor.

Küme Düşecek Takımlar

Euro Club Index'e göre, bu sezon küme düşmesi beklenen takımlar arasında Adana Demirspor, Kayserispor, Bodrumspor ve Hatayspor yer alıyor. Bu ekiplerin ligde kalma mücadelesi vermesi bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'deki bu güncellemeler, futbolseverler arasında heyecan yaratırken, takımların sezon sonundaki performansları merakla bekleniyor.

Güncel puan durumu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?