Konyaspor, taktik çalıştı: Hedef 3 puan

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak Konyaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetimindeki idmanda taktik çalışmalara ağırlık verildi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Kayacık Tesisleri'nde yapılan antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve pas çalışmalarıyla başladı.

Taktik Çalışmalar ve Gol Antrenmanı

Antrenmanın ilerleyen bölümünde yeşil-beyazlı futbolcular çabukluk ve gol çalışması yaptı. Takım, bu antrenmanın ardından taktik oyunlara geçerek Trabzonspor karşılaşmasına yönelik son hazırlıklarını tamamladı.

Konyaspor Trabzon’a Gidiyor

Konyaspor, yarın Trabzon’a giderek maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirecek. Trabzonspor-Konyaspor maçı, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında futbolseverlere büyük heyecan yaşatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor
Konyaspor'un Galatasaray'a Yaptığını Kimse Yapamadı
Ali Çamdalı İstifa mı Etti?
Konyaspor 2 puanı iki 'Ali' arasında bıraktı
Kramer Formayı Kaptı, Umut Gözden Düştü!