Konyaspor, Tarihinin En Golcü Yabancı Oyuncusu Sokol Cikalleshi ile Yollarını Ayırdı

Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor, 2020-2021 sezonundan bu yana kadrosunda yer alan ve kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olan Sokol Cikalleshi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Konyaspor, dört sezondur takımın gol yükünü taşıyan ve kulüp tarihine en golcü yabancı oyuncu olarak geçen Sokol Cikalleshi ile yollarını ayırdı. 34 yaşındaki Arnavut forvet, 2020-2021 sezonunda katıldığı Konya temsilcisiyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, “Karşılıklı olarak fesih işlemi tamamlandı. Kulübe verdiği katkılardan dolayı Cikalleshi’ye teşekkür ederiz. Onun ayrılmasıyla 15 olan yabancı oyuncu sayımız 14’e düştü” ifadelerini kullandı.

Cikalleshi Konyaspor Tarihine Geçti

Sokol Cikalleshi, Konyaspor formasıyla çıktığı 111 maçta 30 gol atarken, 11 golün de asistini yaptı. Bu performansıyla kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu unvanını kazanan tecrübeli futbolcu, yeşil-beyazlı taraftarların gönlünde taht kurdu. Cikalleshi’nin ayrılığı, Konyaspor için önemli bir dönemin sona erdiğini gösteriyor.

Konyaspor’un Yeni Sezonda Yabancı Oyuncu Sayısı Azaldı

Sokol Cikalleshi’nin takımdan ayrılmasıyla Konyaspor’un yabancı oyuncu sayısı 14’e düştü. Yeni sezona bu eksikle başlayan Konya ekibinin, transfer çalışmalarına devam edeceği ve kadrosunu güçlendireceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?