Konyaspor ve Sivasspor 30. Randevuda Karşı Karşıya: İşte Maç Detayları

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor, kendi evinde Sivasspor'u ağırlayacak. İki takım, Süper Lig tarihinde 30. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan karşılaşmalarda Sivasspor'un galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Konyaspor, yarın saat 17.00'da Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Sivasspor'u ağırlayacak. Karşılaşmayı Yasin Kol yönetecek. Konyaspor, geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 7 puan topladı ve ligde 7. sırada yer alıyor. Sivasspor da aynı performansı sergileyerek 7 puanla 8. sırada bulunuyor.

Konyaspor ve Sivasspor'un Rekabetinde Sivasspor Üstün

Konyaspor ile Sivasspor, bu maçla birlikte Süper Lig'de 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 29 karşılaşmada Sivasspor 12 galibiyet alırken, Konyaspor 8 kez sahadan galip ayrıldı. 9 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor, Konyaspor'a karşı toplamda 30 gol atarken, Konyaspor ise 28 golle karşılık verdi.

Konya'da Oynanan Maçlar Dengeli Geçti

İki ekip, Konya’da toplam 15 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Konyaspor 6 galibiyet elde ederken, 4 kez mağlup oldu ve 5 maç berabere bitti. Konyaspor evindeki maçlarda 22 gol atma başarısı gösterirken, Sivasspor 13 kez gol sevinci yaşadı.

Maçın Hakemi Yasin Kol

Konyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak bu önemli karşılaşmada düdük Yasin Kol’da olacak. Yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Bülent Uygun Konyaspor Hakkında Ne Düşünüyor? Söyledikleri Gerçek mi?
Konyaspor'un 11 haftalık maç programı belli oldu
Milli Takım'da İyi Konya'da Kötü!
Samsunda 3 puan Konyaspor'un oldu
Konyaspor sil baştan: 17 Ayrılık, 18 Transfer