Konyaspor yeni fırsatlar peşinde

Konyaspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bouly Sambou İran'ın Gol Gohar takımına kiralanırken, stoper transferi için görüşmelerin son aşamaya geldiği açıklandı.

Konyaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takımda düşünülmeyen Sokol Cikalleshi ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip, forvet oyuncusu Bouly Sambou'yu da İran Ligi takımlarından Gol Gohar'a kiraladı. Bouly Sambou, Konyaspor formasıyla çıktığı 10 maçta gol atma başarısı gösterememişti.

Niko Rak İçin Transfer Görüşmeleri Devam Ediyor

Konyaspor, orta saha oyuncusu Niko Rak için de transfer görüşmelerini sürdürüyor. Niko Rak, bu sezon Konyaspor formasıyla 5 maça çıkmış ve 1 asist yapmıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Niko Rak'ın transferi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Stoper Transferi 2-3 Gün İçinde Netleşecek

Konyaspor Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı açıklamada stoper transferinin önümüzdeki 2-3 gün içinde netleşeceğini ifade etti. Kaymak, "Cumartesi günü oynayacağımız Kayserispor maçına odaklandık. Avrupa'da transfer sezonunun bitmesinin ardından fırsat transferlerine bakacağız ancak şu an için önceliğimiz stoper transferi" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Takım iyi futbolcular kötü
Beşiktaş - Konyaspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu
Konyaspor'a milli ara morali
Konyaspor kuvvet çalıştı
Hakemler Ali Çamdalı'ya mı Kafayı Taktı?