Konyaspor'un Galatasaray'a Yaptığını Kimse Yapamadı

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan Konyaspor, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Konyaspor'un istatistiği önemli bir gerçeği ortaya koydu.

Lige Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan ve 2. hafta mücadelesinde Galatasaray'a mağlup olan Konyaspor, o günden bugüne kadar yoğun eleştiriler alsa da asıl gerçeğin detaylarda yattığı görüldü.

KONYASPOR GALATASARAY'A ŞUT ATTIRMADI

Ligde Galatasaray'ı ağırlayan Konyaspor, rakibine sadece 7 şut attırdı. 3 isabet bulabilen Galatasaray, Konyaspor'un katı defansına diş geçirmekte zorlanmıştı. Rakibine 17 şut atan Konyaspor, ligin en pahalı takımı Fenerbahçe'nin yapamadığını da yapmış olduğu ortaya çıktı.

FENERBAHÇE BİLE DURDURAMADI

Ligin en pahalı defans hattına sahip takımlardan biri olan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Rakibine oyunsal anlamda da ezilen Fenerbahçe, bu yönüyle Konyaspor'un gerisinde kaldığı ortaya çıktı.

PAOK'U BOZGUNA UĞRATTI

İstatistiksel anlamda rakibini adeta bozguna uğratan Galatasaray, elini kolunu sallayarak rakibine karşı iyi bir futbol ortaya koydu. 60 dakikada PAOK'a 16 şut atan Galatasaray, 5 isabet oranıyla oynadı.

KONYASPOR'UN YAPTIĞINI KİMSE YAPAMADI

Tüm yönleriyle değerlendirildiğinde Konyaspor'un Galatasaray'a karşı dişe diş bir futbol ortaya koyduğu görüldü. Bu da Teknik Direktör Ali Çamdalı'nın takımın üzerinde oldukça hakim bir görüntüsü olduğunu gösterdi.

YOĞUN ELEŞTİRİ VAR

Defans hattında farkı ortaya koyan Konyaspor, ligde 8 puanla 8. sırada yer alıyor. 6 gol atan yeşil beyazlılar 7 gol yedi.

2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 2 de beraberlik alan Konyaspor, son haftalarda yoğun eleştiri alıyor. Konyaspor'un maç istatistikleri ise eleştirilerin yersiz olduğunu gösterir nitelikte.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Konyaspor Trabzon'dan 3 Puanla Dönmek İstiyor
Ali Çamdalı İstifa mı Etti?
Konyaspor 2 puanı iki 'Ali' arasında bıraktı
Kramer Formayı Kaptı, Umut Gözden Düştü!
Konyaspor ve Sivasspor 30. Randevuda Karşı Karşıya: İşte Maç Detayları