Konyaspor'un zorlu sınavları başlıyor: Galatasaray, Fenerbahçe, İstanbulspor

Konyaspor'un Teknik Direktörü Hakan Keleş, Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarını değerlendirerek, "Zorlu bir periyot, ancak iyi bir çıkış yakaladık" dedi. Takım, hazırlıklarını Kayacık Tesisleri'nde sürdürüyor.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında mücadele edecek olan Konyaspor, deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Keleş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, üst üste oynayacakları Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor maçlarının zorluğuna dikkat çekti.

Hakan Keleş, "3 tane üst üste İstanbul deplasmanımız var. Hepsi birbirinden zorlu maçlar. Bizim için zor bir periyot ama iyi bir çıkış yakaladık diyebiliriz. Son 5 maçımıza baktığımızda içerideki maçlar, Sivas maçı hariç 2 galibiyetimiz ve deplasmanlardan da aldığımız puanlar var. Oyuncularımızın morali yerinde. Fakat dediğim gibi zor maçlar olacak" şeklinde konuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarına özel hazırlıklarını sürdüren futbolcular arasında bulunan Uğurcan Yazğılı ise, "Bu maçlar için çalışmalarımız gerçekten iyi gidiyor. İnşallah oradan puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Gerçekten son haftalarda performansımız yükseliyordu ama şanssız bir şekilde maçları kaybediyorduk veya berabere kaldığımız maçlar da oluyordu" ifadelerini kullandı.

Hakan Keleş, zorlu deplasman serisinin bilincinde olduklarını vurgulayarak, "Deplasman oyunlarını zaman zaman iyi oynuyoruz. Ama dediğim gibi zor maçlar ve bizim de puanlara ihtiyacımız var. İnşallah iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi. Konyaspor, bu kritik periyoda moralli bir şekilde girmek ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konyaspor Haberleri

Kramer Formayı Kaptı, Umut Gözden Düştü!
Konyaspor ve Sivasspor 30. Randevuda Karşı Karşıya: İşte Maç Detayları
Bülent Uygun Konyaspor Hakkında Ne Düşünüyor? Söyledikleri Gerçek mi?
Konyaspor'un 11 haftalık maç programı belli oldu
Milli Takım'da İyi Konya'da Kötü!