Konya'ya Şiddetli Yağış Uyarısı: Dikkat Edilmesi Gereken Saatler

Konya'da şiddetli yağış etkisini gösterecek. Meteoroloji İşleri 8. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre, kent genelinde bugün saat 12:00 ile 19:00 arasında yoğun yağış bekleniyor.

Meteoroloji İşleri 8. Bölge Müdürlüğü'nün açıklamalarına göre, Konya'da bugün saat 12:00 ile 19:00 arasında yoğun yağışların etkili olması bekleniyor. Şiddetli rüzgar ile birlikte görülecek yağışların, Kulu, Cihanbeyli, Altınekin, Sarayönü, Karapınar, Emirgazi, Ereğli, Çumra, Güneysınır, Karatay ve Halkapınar gibi bölgelerde çok şiddetli olması öngörülüyor.

Şehir Merkezi İçin Önemli Saatler

Konya şehir merkezinde de bulutlu hava hakim. Meteorolojik haritalara göre, şehir merkezinde yağışların saat 15:00 ile 18:00 arasında şiddetli bir şekilde etkili olması bekleniyor. Şehrin kritik noktalarında AKOM'un hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşların olası olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları öneriliyor.

Alınacak Önlemler

Şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların hazırlıklı olmaları önem taşıyor. Özellikle açık alanlarda bulunmaktan kaçınılması ve yolculukların hava koşullarına göre planlanması tavsiye ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Ali Erkan Kavaklı'dan Başarı ve Mutluluk Üzerine Konferans
Alkollü Sürücü Bariyerlere Çarptı
KONESOB Başkanından Konyalı Ailelere Çağrı
Karnına sapladığı bıçakla hastaneye kaldırıldı
Beyşehir’de kaza: Çarptığı tırın altında sürüklendi