Kooperatifler İçin İstihdam Odaklı Hibe Desteği

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen istihdam odaklı kooperatif hibe programı için 31 Ekim 2024 tarihine kadar başvurular kabul edilecek. Kazanan kooperatifler 40 bin ile 110 bin euro arasında hibe desteği alacak.

Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi tarafından, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü iş birliği ile yürütülen Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Uyum için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi Projesi çerçevesinde, kooperatif ve kooperatif birliklerine yönelik istihdam odaklı bir hibe programı başlatılmıştır. Bu program, kooperatiflerin sürdürülebilirliğini artırmayı ve istihdamı teşvik etmeyi hedeflemektedir.

Başvuru Süreci

3. çağrısı açıklanan hibe programına başvurular, 31 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabilecektir. Programa katılmak isteyen kooperatifler, gerekli belgelerle birlikte başvurularını tamamlamalıdır.

Hibe Miktarları

Program kapsamında, başarılı başvuru sahiplerine 40 bin ile 110 bin euro arasında hibe desteği verilecektir. Bu destek, kooperatiflerin iş gücü kapasitelerini artırma ve sürdürülebilir projeler geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Konya'da Önemli Bir Firma Konkordato Sürecine Girdi
Vincenzo Montella Adana’da gelir vergisi rekortmeni oldu
2025’te ATM’lerde Yeni Dönem
Alka Enerji İnşaat İflas Sürecinde: Alacaklılar Dikkat!
Emekli Olacaklar İçin 2025 Yılına Özel Düzenleme Bekleniyor