Küçük esnaflar yetkililere seslendi: Cezalar ve Mühürlemeler Son Bulsun

Konya'nın Selçuklu ilçesindeki Zafer bölgesinde faaliyet gösteren canlı müzik kafeleri, kendilerine yazılan cezalar ve kafe mühürlemeleri nedeniyle eylem yaptı. Kafeciler, maddi ve manevi olarak zor durumda olduklarını belirterek yetkililere seslendi.

Konya'nın Selçuklu ilçesi Zafer bölgesinde bulunan canlı müzik kafeleri, cezalar ve mühürlemeler nedeniyle bir araya gelerek eylem gerçekleştirdi. Zafer Tramvay Durağı karşısında toplanan yaklaşık 100 kişi, kendilerine haksız yere ceza yazıldığını ve bu durumun işlerini olumsuz etkilediğini iddia etti. Kafeciler adına konuşan Ayşe Parlak, belediye ve Emniyet Müdürlüğü tarafından kendilerine kesilen cezalar ve uzun süreli mühürlemelerin işlerini zorlaştırdığını belirtti.

"Ekmek Teknemize Dokunmayın"

Ayşe Parlak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Batağa doğru sürükleniyoruz. Canlı müzik kafeleri olarak, ekonomik krizin de etkisiyle ayakta kalmaya çalışırken, emniyet ve zabıtaların baskılarıyla karşı karşıyayız. Her gün acımasızca yazılan yüklü miktardaki cezalar ve kafelerin uzun süreli kapatılması bizleri maddi ve manevi olarak zorluyor."

"Yetkililere Sesleniyoruz"

Parlak, belediye ve emniyet yetkililerine seslenerek, "Lütfen ekmek teknemiz olan kafelerimizden ellerinizi çekin. Çocuklarımızın geleceği için bu baskılara bir son verilmesini talep ediyoruz. Cezaların ve mühürlemelerin son bulmasını istiyoruz," diyerek yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Bozkır Balı Tesisinde Yeni Hasat Ballar Paketleniyor
Akşehir'de polisin durduğu araçta cephanelik çıktı
Konya’da 87 Kişiyi 3,2 Milyon TL Dolandıran Çete Çökertildi: 13 Şüpheli Tutuklandı
KOP İdaresi'nden Çiftçilere Büyük Destek
La Nina Konya'nın Kapısına Dayandı! Kar Geliyor