Kulu'da otomobil takla attı: 2'si çocuk, 4 yaralı

Ankara-Niğde Otoyolu Kulu Gişeleri yakınlarında meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil yol kenarına takla attı. Kazada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.

Konya’nın Kulu ilçesi yakınlarında Ankara-Niğde Otoyolu'nda bir trafik kazası meydana geldi. Kaza, Kulu Gişeleri'ne yakın bir noktada gerçekleşti. İ.Y. yönetimindeki 34 LN 5912 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına savruldu ve takla attı.

2'si Çocuk 4 Kişi Yaralandı

Kaza sırasında otomobilde bulunan sürücü İ.Y., eşi M.Y. ve iki çocuk yaralandı. Olay yerine kısa sürede sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralılar ambulanslarla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ve jandarma ekipleri kazanın ardından olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Kazanın sebebiyle ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Başkan Altay, KONYARAY Banliyö Hattı İçin Tarih Verdi
Konya’da kavşaktaki kaza anı kamerada
Konya’da 'Teknoloji Köprüsü: İnovasyon ve İş Birliği Proje Pazarı' Gerçekleşti
Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü bir haftalık bilançoyu paylaştı
Kulu Gişeleri yakınlarında bariyerlere çarpan motosikletin sürücüsü yaralandı