Manisalılar çok üzgün ellerini semaya açtı

Manisa'da Ramazan Bayramı'nın birinci gününde kılınan bayram namazında camiler doldu taştı.

Tüm yurtta olduğu gibi Manisa'da da Ramazan Bayramı'nın heyecanı, sabah erken saatlerde başladı. Binlerce vatandaş bayram namazını kılmak için camilere adeta akın etti.

Manisalılar, bayram namazı için Hatuniye Camii, Sultan Camii, Muradiye Camii, Ulu Camii gibi büyük ve tarihi camiler başta olmak üzere neredeyse tüm camileri doldurdu.

Bazı vatandaşlar camide yer bulamayınca bahçede namaz kıldı. Verilen vaazın ardından bayram namazı kılındı. Namazdan sonra yapılan duanın ardından vatandaşlar birbiriyle bayramlaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

MANİSA Haberleri

Konya ilham verdi Manisa hayvan otobüsü yaptı
5 yıldır yıkılamayan bina kendi kendine dökülüyor
Turgutlu'nun kaderi onların elinde! İşte tam liste
Herşeyi devletten beklemediler: Konya su beklerken onlar çözümü buldu