Mansur Yavaş'tan personel maaşı açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "Yılbaşıyla birlikte belediyemizde görevli mesai arkadaşlarımızın maaşının en az 3 bin 100 lira olmasına karar verdik" açıklamasını yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, yeni yılda belediyede görevli personel maaşlarının en az 3 bin 100 lira olacağını bildirdi.

Yavaş, yaptığı yazılı açıklamada, "Yılbaşıyla birlikte belediyemizde görevli mesai arkadaşlarımızın maaşının en az 3 bin 100 lira olmasına karar verdik. Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, aldığımız kararın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

ANKARA Haberleri

Çimşit Mezarlığında yangın
Ankara-Niğde Otoyolu’na Uluslararası Yol Federasyonu’ndan ödül
Bozuk yolu küçük öğrencinin videosu gündeme taşıdı
GİZEMLİ CİSİM ARANIYOR
Ankara trafiğinde çözüm arayışı: “Park Et Devam Et” ilk adım mı, pansuman mı?