Mardin'deki terör operasyonu

Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda, teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

ANKARA (AA) - Mardin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit düştü, 4 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Nusaybin'de bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor.

Operasyonlar sırasında teröristlerce önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu bir asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavileri sürüyor.

Açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Atama kararları Resmi Gazete’de: 6 üniversiteye rektör atandı
Pistten çıkan AJet uçağı ile ilgili açıklama
Afyon’da müsabakalar gaziler için yapıldı
Türk Escobar Urfi Çetinkaya cezaevinde öldü
Seçil Erzan’ın Dolandırıcılık Davasında Yeni Gelişmeler