Marketin meyve sebze reyonunda fare gezdiği görüldü

Yenimahalle'de bir marketin meyve ve sebze reyonunda görülen fare, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. "Bu gıdanın içinde fare. Biz bunları alıyor ve yiyoruz," diyen vatandaş, duruma tepki gösterdi.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir marketin meyve ve sebze reyonunda bir fare tespit edildi. O anları cep telefonuyla kaydeden bir vatandaş, marketin hijyen standartlarına dikkat edilmediğini belirtti.

"O Fareni Burada Ne İşi Var?"

Kaydettiği görüntülerde, marketin sebze ve meyvelerinin arasında dolaşan fareyi gösteren vatandaş, "Bu gıdanın içinde fare. Biz bunları alıyor ve yiyoruz. O farenin burada ne işi var?" diyerek duruma tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, birçok kullanıcıdan tepki aldı ve hijyen standartlarının sorgulanmasına neden oldu.

Yetkililerden Açıklama Bekleniyor

Olayın ardından vatandaşlar, marketin hijyen koşullarını sorgularken, yetkililerin konuya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor. Gıda güvenliği konusunda endişeler artarken, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bir evi yaparken diğerini yıktılar
Dilan Polat yine gözaltında
Dilan Polat'a hayasızlıktan soruşturma başlatıldı
Otomobille çarpışan 18 yaşındaki elektrikli bisiklet sürücüsünün ayağı kırıldı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ortalığı savaş alanına çevirdi