Marketten Dönen Kadına Geri Manevra Yapan Otomobil Çarptı: O Anlar Kamerada

Konya'nın Kulu ilçesinde marketten alışveriş yaptıktan sonra evine giden E.T. isimli kadın, geri manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'nın Kulu ilçesi Camikebir Mahallesi'nde meydana gelen olay, çevrede büyük bir paniğe sebep oldu. Marketten alışveriş yaparak evine dönen 34 yaşındaki E.T. isimli kadın, ellerindeki poşetleri yere koyup tekrar alırken geri manevra yapan bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

Güvenlik Kamerasına Yansıyan Anlar

Olay anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kadının poşetleri yere koyup tekrar doğrulurken otomobilin geri manevra yaptığı ve kadına çarptığı anlar yer alıyor. Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın, kısa sürede doğrulup kaldırıma oturdu.

Olay Yerine Acil Müdahale

Kazanın ardından, otomobil sürücüsü ve çevredeki vatandaşlar hemen kadının yanına geldi. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilirken, kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tahkikat Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı. Olayın detaylarının aydınlatılması ve benzer kazaların önlenmesi amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Enişte cinayetinin sebebi belli oldu
Motorda sıkışan kediyi Kulu İtfaiyesi kurtardı
Konya'da yüzlerce yavrusuyla zehirli Sarı Ömer görüldü
Tartıştığı kayınbiraderi tarafından vurulan Oktay Can Anlı hayatını kaybetti
AKOM duyurdu: Mevlana Caddesi trafiğe kapatılacak