Meram Belediyesi'nin atölyeleri fabrika gibi çalışıyor

Meram Belediyesi, ihtiyaç duyduğu malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek hizmette hız, nitelik ve tasarruf sağlıyor. Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Atölyelerimizle ilçemiz, belediyemiz ve ülkemiz için değer üretiyoruz" dedi.

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi, hizmetlerde ihtiyaç duyduğu pek çok malzemeyi kendi atölyelerinde üreterek hız, verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlıyor. Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyecilik hizmetlerinde öz kaynaklarını en iyi şekilde kullandıklarını belirterek, "Hem ilçemize hem belediyemize hem de ülkemize değer katıyoruz" ifadelerini kullandı.

Marangozhaneden Kaynakhane ve Araç Bakımına Geniş Üretim Yelpazesi

Meram Belediyesi'nin atölyelerinde şehir mobilyalarından iş makinelerine kadar geniş bir yelpazede üretim yapılıyor. Marangozhanede ahşap kapı, dolap, bank, kameriye gibi şehir mobilyalarının imalatı ve tamiratı yapılırken, kaynakhane demir kapı, bisiklet park yerleri, pencere kör kasaları gibi demir işçiliği gerektiren üretimlerle hizmet veriyor. Ayrıca okullara kale direkleri ve spor alanlarına yönelik diğer malzemeler de bu atölyelerde üretiliyor.

Araç Bakımı ve Tamirinde Büyük Tasarruf

Meram Belediyesi’ne ait araçların tamir ve bakımları da belediyenin atölyelerinde yapılıyor. Özellikle iş makineleri ve diğer taşıtların bakım ve onarımlarının %95'i belediye atölyelerinde gerçekleştirilerek hem maliyetler düşürülüyor hem de hizmetlerin kesintisiz devamı sağlanıyor. Başkan Kavuş, bu süreçte iş makinesi tamiri, oto bakım, fren, lastik ve kaporta gibi geniş bir alanda hizmet verildiğini belirtti.

Mustafa Kavuş: "Üreterek Tasarruf Ediyoruz"

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, atölyelerde yapılan üretim ve hizmetlerin hem ilçe hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını ifade etti. Kavuş, "İhtiyaçlarımızı kendi atölyelerimizde üretmek, maliyetleri düşürüp verimliliği artırıyor. Meramlıların daha konforlu bir yaşam sürdüğü, hızlı ve kaliteli hizmet aldıkları bir Meram için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi. Atölyelerde sadece üretim değil, bozulan malzemelerin bakım ve onarımı da yapılarak yeniden hizmete sunuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

İsrail-Filistin Savaşı Sürerken Konya'da Hava Hareketliliği Dikkat Çekti
Konya’da 624 Eylemle Afet Riskleri Azaltılacak
İhbarla durdurulan araçtan tabanca ve tüfek çıktı
Hadim Kirazı Coğrafi İşaret Yolunda
Tamir için geldi, tamircinin tespih koleksiyonunu alıp kaçtı