Meram'da Çöp Kamyonunun Çarptığı Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, çöp toplama kamyonunun çarptığı 10 yaşındaki Osman Talha Bağrıaçık yaşamını yitirdi.

Bugün saat 08.45 sıralarında, Konya'nın merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi Çakılharmanlar Caddesi ile Harmancık Caddesi kavşağında feci bir kaza yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, beşinci sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Osman Talha Bağrıaçık, bisikletiyle Çakılharmanlar Caddesi'nden Harmancık Caddesi'ne geçerken H.A. idaresindeki 42 DNR 04 plakalı çöp toplama kamyonunun çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Sağlık ve Polis Ekiplerinin Müdahalesi

Çarpmanın etkisiyle kamyonun altında kalan çocuğu gören sürücü, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, Osman Talha Bağrıaçık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından çocuğun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tahkikat Başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak polis tarafından tahkikat başlatıldı. Olayın detayları ve sorumluların belirlenmesi için yürütülen soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya’da Avrupa Hareketlilik Haftası’na Özel Etkinlikler Başladı
Kültür Yolu Festivali'nin Konya ayağı başlıyor
Konya’da 19 Eylül Gaziler Günü Töreni ve Şehitlik Ziyareti
Karapınar'da kalp krizi geçiren hasta, hava ambulansıyla Konya’ya getirildi
Obruklarla anılan Karapınar’da tarım konuşuldu