Meram'da Sulama Kanalında Ceset Bulundu

Konya'nın Meram ilçesinde, bir çoban tarafından sulama kanalında bulunan cesedin, Konya Numune Hastanesi çalışanı Satılmış Sıvacı'ya ait olduğu belirlendi. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi ile netlik kazanacak.

Konya’nın Meram ilçesi Kaşınhanı Mahallesi'nde hayvanlarını otlatan bir çoban, sulama kanalında bir ceset fark etti. Durumu hemen polise bildiren çobanın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Kimliği Belirlendi

Olay yerine gelen ekipler, cesedin 35 yaşındaki Satılmış Sıvacı'ya ait olduğunu tespit etti. Olay yerine çağrılan savcı da incelemelerde bulunurken, Sıvacı'nın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.

Konya Numune Hastanesi'nde Çalışıyordu

Ölen kişinin Konya Numune Hastanesi'nde çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer otopsi sonuçlarının ardından detaylı bilgi vereceklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Aziziye Camii'nde Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı
Beyşehir’de eğitim kurumlarında gıda denetimleri
Trafik ışıklarında beklerken alev aldı otomobilde yangın
Bilge Kral Aliya İzetbegoviç, Vefatının 21. Yıldönümünde Anılıyor
Konyalılar bu manzaraya alışsın: Zamanı geldi