Mert Demir Konya'yı Duman Edip Gitti

Ünlü şarkıcı Mert Demir, Serenay Sarıkaya’dan ayrıldıktan sonra verdiği ilk konserinde Konya’da sahne aldı. Selçuklu Kongre Merkezi’nde binlerce hayranını coşturan sanatçı, unutulmaz anlar yaşattı.

Son dönemde Serenay Sarıkaya ile ayrılığıyla gündeme gelen Mert Demir, Konya’da düzenlediği konserle adeta sahne şovuna imza attı. İlk kez Konya’da sahne aldığını dile getiren Demir, Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Salonu'nu dolduran hayranlarına duygusal parçalarla seslendi. Özellikle slow şarkılar sırasında uzaklara dalması, izleyiciler tarafından oldukça dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya Ayrılığı Sonrası İlk Sahne

Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ile ilişkisini sonlandıran Mert Demir, konser boyunca hem duygusal hem de enerjik anlar yaşattı. Özellikle ayrılık sonrası sahne aldığı bu ilk konser, hem hayranları hem de basın tarafından ilgiyle takip edildi. Demir’in güçlü yorumu ve sahnedeki enerjisi, hayranlarından tam not aldı.

Hareketli Şarkılarla Geceyi Coşturdu

Mert Demir, duygusal parçaların ardından hareketli şarkılarıyla tempoyu artırdı ve geceyi coşkuyla sonlandırdı. Sahneye koyduğu kendine özgü yorumlar ve Türkiye’nin sevilen şarkılarına kattığı farklı tarz, dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Konser, Konyalı müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatarak sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya podyumda baş manken oldu
Ece Üner Konya'ya Laf Attı Baltayı Taşa Vurdu
Ünlü Şarkıcı Metin Arolat, Sahnede Fenalaşarak Hayatını Kaybetti
Oyuncu İrem Sak babasını kaybetti
Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen oldu