Bunları da Wikipedia'ya ekleyin! Metin Akpınar'ın bir kızı daha oldu

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu iddia eden Sevgi Katkıcı'nın DNA testi sonucu da onu haklı çıkardı. Akpınar'ın böylece iki kızı olduğu kesinleşmiş oldu.

Ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın baba olduğu, yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından biri olan Sevgi Katkıcı da DNA testini kazandı. Antalya Aile Mahkemesi'nin kararıyla Katkıcı'nın Akpınar'ın kızı olduğu resmen teyit edildi.

Mahkeme Kararıyla Baba Onayı

Geçtiğimiz yıl, Metin Akpınar'ın kızı olduğunu iddia eden Duygu Nebioğlu, DNA testi yaptırmış ve ünlü oyuncunun kızı olduğu kanıtlanmıştı. Bu gelişmenin ardından Nebioğlu'nun ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da babalık davası açmış ve DNA testi yaptırmıştı. Antalya Aile Mahkemesi'nde görülen davada, DNA testi sonucuna dayanarak Sevgi Katkıcı'nın da Akpınar'ın kızı olduğuna karar verildi.

21 Yıllık Bekleyiş Sonuçlandı

21 yıl sonra babasıyla bir araya gelen Sevgi Katkıcı, duygularını şu sözlerle dile getirmişti: "Çok mutluyum. Babamla ilk defa bir araya geldim. Bundan sonra onu daha yakından tanımak istiyorum."

Metin Akpınar Ne Dedi?

Metin Akpınar ise mahkeme kararı sonrası sessizliğini bozmadı. Akpınar'ın baba olarak iki kızını da kabul edip etmeyeceği ise merak konusu.

Babalık Davaları Devam Edecek Mi?

Bu davaların ardından Metin Akpınar'ın başka çocuklarının olup olmadığı da merak konusu. Akpınar'ın geçmiş ilişkilerinden başka çocukları olup olmadığı ve bu konuda yeni davalar açılıp açılmayacağı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ayça Erturan'dan Şaşırtıcı Dönüşüm: Adele'e Benzedi!
Doğduğunda Mehmet Ali Erbil 40 Yaşındaydı
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın Son Hali Sosyal Medyayı Sallar!
Mert Demir Alanya'yı Sallıyor! 16 Ağustos'ta Konser Var, Biletler Satışta!