MHP'den Müsavat Dervişoğlu’na ’ip’ tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısı sonrası açıklama yaptı.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarihi öneme sahip açıklamalarıyla terörün, terörden beslenen odakların ve terörü besleyen küresel çetelerin tüm hesaplarını bozmuş, Türkiye'nin ve Türk milletinin varlığını hedef alan odakları darmadağın etmiştir.

Devlet Bahçeli, siyasi hayatı boyuncu "önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben" anlayışından bir adım bile sapmayan, Türkiye'nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan, her zaman aziz milletimizin ve devletimizin menfaatlerini önceleyen duruşu ile milletimizin takdirini toplamış bir liderdir.

Bölgesel ve küresel krizlerin kapımıza dayandığı, Türk milletinin birliğini hedef alan planların hızlı bir şekilde devreye sokulduğu bu dönemde Genel Başkanımız ve Milliyetçi Hareket Partisi önemli bir görev üstlenmiş, Türk milletinin istikbali uğruna her türlü zorluğa göğüs gereceğini ilan etmiştir.

Savaş sınırlarımıza kadar dayanmışken, bölgemiz ateş çemberi haline gelmişken milli varlığımız üzerinde yoğunlaşan tehditleri idrak edemeyen, idrak etse de işlerine gelmeyip siyasi menfaatlerinin peşine düşenlerin hamaset dolu açıklamalarının iyi niyetli ve ülke menfaatine olmadığı açıktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet Bahçeli'den Öcalan çağrısı: Gelsin konuşsun
Ekrem İmamoğlu: Adaylık Kavramı Kirlendi, Millet Karar Verecek
Bakan Yerlikaya: FETÖ ile mücadelemiz devam edecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Bebek katilleri en ağır cezayı alacak
YRP Konya'da Kan Kaybı Devam Ediyor: Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri İstifa Etti