Müge Anlı, 18 yıllık Hatice Musaoğlu cinayetini aydınlattı: Oğul tutuklandı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın Musaoğlu, annesini öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Olay, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelmişti.

Müge Anlı Programı Olayı Aydınlattı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesi Gümürtler köyünde yaşayan ve 2006 yılında kaybolan Hatice Musaoğlu’nun dosyası, yıllar sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tekrar açıldı. Programa katılan Musaoğlu’nun kızları, annelerinin kaybolmasından kardeşleri Aydın Musaoğlu'nu sorumlu tuttuklarını açıkladı. Bu ifadeler, programda ihbar olarak değerlendirildi ve soruşturma yeniden başlatıldı.

Oğlu Gözaltına Alındı ve Tutuklandı

Azdavay Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı doğrultusunda Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aydın Musaoğlu'nu gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Aydın Musaoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak Aydın Musaoğlu’nun eşi N. Musaoğlu’nun da emniyetteki sorgusu devam ediyor. Ayrıca, kayıp Hatice Musaoğlu’nun kemiklerinin bulunması için o dönemde yaşadığı evin bahçesinde polis ekipleri arama çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Seçil Erzan’ın Dolandırıcılık Davasında Yeni Gelişmeler
Bilinçaltı Mesajlarla Normalleştirilen Tehlike: Bilgisayar Oyunları ve Subliminal Mesajlar
23 İlde DEAŞ Operasyonları: 88 Şüpheli Gözaltında
Belediyeden Sokak Hayvanları İçin Mektuplu Çağrı
Evini satacaklar ve kiralayacaklar dikkat