Müge Anlı ve A101 İş Birliği ile Yeni Reklam Yayında

Türkiye'nin en fazla mağazaya sahip perakende markası A101, Müge Anlı ile iş birliği yaparak yeni reklam filmini yayınladı. Filmde, A101'in uygun fiyatlı ve kaliteli temel gıda ürünlerine vurgu yapılıyor.

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden Müge Anlı ile A101, yeni bir reklam filmi ile tüketicilerin karşısına çıktı. Kampanyanın son filminde Müge Anlı, A101'i tercih eden ailelerin mutfaklarını ziyaret ediyor ve A101 markalı ürünlerin sırrını araştırıyor. Ovadan Pirinç, Vera Ayçiçek Yağı ve Birşah Yoğurt gibi ürünlerin kalitesi ve uygun fiyatı ön plana çıkarılıyor.

"Türkiye'nin Her Yerinde Milyonlarca Mutfakta A101 Kalitesi"

Reklam filminde Müge Anlı, A101'in ürün kalitesini ve uygun fiyatını vurgulayan şu ifadeleri kullanıyor: "A101 ucuzluğuyla her sofraya lezzet katıyor. Türkiye'nin her yerinde milyonlarca mutfağa giren bu lezzetlerin %101 arkasındayız." Bu slogan, kampanyanın merkezinde yer alıyor.

A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç'ten Açıklama

A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, Müge Anlı ile yapılan iş birliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bilgiç, "Müge Anlı gibi Türkiye'nin güven duyduğu bir isimle çalışmak, A101'in güvenilirlik ve kaliteye verdiği önemin bir göstergesi. Bu iş birliği, milyonlarca eve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla ulaştırma misyonumuza önemli bir katkı sağladı" dedi.

İki Güvenilir İsim Bir Arada

Müge Anlı, MediaCat ve Ipsos'un 2023 Celebrity Güven Endeksi'nde Türkiye'nin en güvenilir ilk 3 ismi arasında yer alıyor. A101 ise dünyanın en hızlı büyüyen perakende markaları arasında ilk 10'da bulunan tek Türk şirketi. Pazarlama uzmanları, bu iki güvenilir markanın bir araya gelmesini "yüksek sinerji ve uyumlu iş birliği" olarak değerlendiriyor.

Kreatif Süreçte Başarılı İsimler Yer Aldı

Reklam kampanyasının kreatif süreci Concept İstanbul tarafından yönetilirken, yönetmen koltuğunda ise 25 Film’den Ali Taner Baltacı oturuyor. Bu başarılı iş birliği, Türkiye genelinde büyük ilgi uyandırmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

BYD: Elektrikli Araç Pazarında Yeni Bir Dönemin Başlangıcı
Antalya-Alanya Otoyolu ile 6,6 milyar tasarruf edilecek
Tarih Belli Oldu! Kredi Kartlarından 750 TL Kesilecek
Konya'da Asgari Ücret Kaç Lira Olur?
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret mesajı: Adil ve şeffaf olacak