Muğla'da bir kişi silahla yaralandı

Olayın ardından gözaltına alındıktan sonra tutuklanan zanlının, rahip Santoro cinayetini gerçekleştiren kişinin ağabeyi olduğu belirtildi

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişiyi silahla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gümbet Mahallesi'nde A.A. ile G.G. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda, A.A'nın tabancayla ateş etmesi sonucu yaralanan G.G. hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından gözaltına alınan A.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

"Öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanan zanlının, rahip Santoro cinayetini gerçekleştiren O.A'nın ağabeyi olduğu belirtildi.

Trabzon'daki Santa Maria Kilisesi Rahibi Andrea Santoro, 5 Şubat 2006'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

AA

Gündem Haberleri

Kadın Kamu Görevlilerine 'Yüzde 50 Ücretli İzin' Talebi
Trafikte eğlenceli anlar: Gören kornaya bastı
Kapadokya’da At Çiftlikleri Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
Canan Karatay'dan çok konuşulacak açıklama: Covid aşısı, Dubai çikolatası
Avokadoya dikenli telli ve çoban köpekli üst düzey koruma