Narin'in Ağabeyi Baran Güran'dan Diyarbakır Barosu'na Hukuki Destek Talebi

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran, cinayetle ilgisi olan herkesin cezalandırılması için Diyarbakır Barosu'na başvurarak hukuki destek talebinde bulundu.

Diyarbakır’da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ailesi, adalet arayışını sürdürüyor. Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak cinayetle bağlantılı tüm kişilerin cezalandırılması için hukuki yardım talep etti. Bu başvuru, Diyarbakır Barosu tarafından da resmi olarak kabul edilip dosyaya dahil edildi.

Diyarbakır Barosu Soruşturmaya Dahil Oldu

Diyarbakır Barosu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Baran Güran'ın başvurusunun ardından Baro'nun, ağabey Baran Güran’ı temsilen soruşturma dosyasına dahil olduğu belirtildi. Paylaşımda, Baran Güran’ın şu sözlerine yer verildi:

“Fail/lerin kim olduğuna ve yakınlık derecesine bakılmaksızın kardeşim Narin'in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesi olayına dair bilgi sahibi olup da soruşturma makamlarına gerekli beyanda bulunmayan tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılması için Diyarbakır Barosu'ndan hukuki destek talebinde bulunuyorum.”

Diyarbakır Barosu Adalet İçin Süreci Yakından Takip Ediyor

Diyarbakır Barosu, cinayetin işlendiği ilk günden itibaren dosyayı büyük bir titizlikle takip ettiğini vurgulayarak, adaletin sağlanması adına sürecin yakın takipçisi olacaklarını belirtti. Baro, bu başvurunun ardından Baran Güran'ın "müşteki" sıfatıyla dosyaya dahil olduğunu ve cinayetin tüm sorumlularının ortaya çıkarılması için gerekli adımları atacaklarını açıkladı.

Diyarbakır'da yaşanan bu vahim olay, toplumda büyük bir yankı uyandırırken, Narin Güran’ın ailesi adalet arayışını hukuki yollardan sürdürmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Oğlu köpek saldırısına uğrayan anneden hayvanseverlere tepki
Uyuşturucu can aldı: 26 yaşındaki Neslişah Şentürk ölü bulundu
Sokak Köpeği, Başını Okşayan Çocuğa Saldırdı
10 yıldır aranıyordu, okey oynarken yakalandı
Durakta uyuyakalınca tüm parası çalındı