Nasreddin Hoca Kreşleri, 2024-2025 Döneminde Kapasitesini Artırdı

Kepez Belediyesi’ne bağlı Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılında kapasitesini artırarak bin 100 öğrenciye hizmet vermeye başladı.

Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, yeni eğitim öğretim döneminde kapasitesini genişleterek hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 820 öğrenciye eğitim sağlayan kreşler, 2024-2025 döneminde Teomanpaşa, Sakarya, Varsak, Ahatlı, Erenköy ve Özgürlük’te bulunan şubeleriyle toplamda bin 100 öğrenciye kapılarını açtı.

Güvenli ve Modern Eğitim Ortamı

Hafta içi her gün sabah 08:00 ile akşam 17:30 saatleri arasında hizmet veren Nasreddin Hoca Kreşleri, çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün yemek imkanı sunuyor. Eğitimde fırsat eşitliğini ön planda tutan Kepez Belediyesi, çocuklara güvenli ve modern bir ortamda eğitim alma fırsatı tanıyor.

Sosyal ve Kültürel Gelişime Destek

Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri’nde okul öncesi eğitimin yanı sıra öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla drama, İngilizce, spor, satranç, modern dans ve halk oyunları gibi çeşitli branş dersleri de veriliyor. Bu sayede çocuklar, sadece akademik olarak değil, sosyal ve kültürel olarak da gelişim sağlıyor. Kepez Belediyesi, sunduğu bu eğitim modeliyle bölgedeki çocukların geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yurt Başvuruları İçin Duyuru
Konya OSB, mesleki eğitim kampüsü haline geldi
MEB 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi Ara Tatil Tarihlerini Açıkladı
Konya'daki Üniversite Kadrosunu Genişletiyor! 31 Öğretim Üyesi Alımı Yapılacak
Ece Fişek, İrlanda'da 'Gençlerin Nobel'i' Ödülünü Kazandı