Niğde'de Kamyonet ile Ticari Araç Çarpıştı: 5 Yaralı

Niğde-Kayseri yolunda meydana gelen kazada kamyonet ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, 5 kişi yaralanırken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Niğde'nin Konaklı kavşağı mevkiinde, Niğde-Kayseri yolunda meydana gelen kazada, Turan Y. (41) idaresindeki 34 DN 1702 plakalı hafif ticari araç ile M.A.A. (36) idaresindeki 01 AHF 179 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

5 Kişi Yaralandı, Hastaneye Kaldırıldı

Kazanın etkisiyle hafif ticari araçta bulunan sürücü M.A.A. (36), A.Y. (52), Y. E.Y. (15), M.N.Y. (50) ve M.Y. (11) yaralandı. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

Trafik Akışı Kısa Süreliğine Aksadı

Kaza nedeniyle Niğde-Kayseri yolunda trafik akışı bir süre durdu. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yetkililer, sürücüleri bu güzergahta dikkatli olmaları konusunda uyardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

3 yaşında can vermişti: Müslüme’nin tahrip olan mezar taşları yenilendi
Seçil Erzan 4 ayrı dava ile yeniden hakim karşısında
Evden çıktı bir daha dönmedi: 16 yaşındaki Sebahat Bozkurt her yerde aranıyor
Sıfır kilometre SUV araçları taşıyan tır önündeki tıra çarptı
Çağatay Akman'ın, Eski Sevgilisi Öykü Uslu'yu Darp İddiasıyla Yargılandığı Davada Beraat Talebi