Nusret'in doğduğu ev görenleri duygulandırdı!

Yaptığı tuz serpme hareketiyle adını tüm dünyaya duyuran et restoranları sahibi Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a giderek doğduğu evi ziyaret etti.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe, Erzurum'a gidip doğduğu toprakları ziyaret etti.

 "BURASI BENİM DOĞDUĞUM EV"

Doğduğu evi sosyal medya hesabından paylaşan Gökçe altına; "Benim motivasyonum. Burası benim doğduğum ev" notunu düştü.

Beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Gökçe, yaşadığı zorlukları şu sözlerle anlatmıştı;

"1994-1995 yaş 13 ilkokuldan mezun olduktan sonra maddi imkânsızlıklardan dolayı okul hayatımı bitirip kasap çırağı olarak işe başladım her gün 18-20 saat çalışıp babadan 1 TL istemedim istesem de yoktu."