Öğrenciler unlu mamuller ürünleri yaptı

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen Unlu Mamuller workshop gastronomi ve mutfak sanatları bölümünü...

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen Unlu Mamuller workshop gastronomi ve mutfak sanatları bölümünü uygulama mutfağında gerçekleştirildi.

Etkinlikte, Şef Emin Aydemir ve Şef Mahmut Okutucu, Unlu Mamuller dersinde Düzce Üniversitesi öğrencileriyle birlikte workshop düzenlendi. Workshop dahilinde Şef Emin Aydemir tarafından kol böreği, açma, simit, boyoz ve katmer; Şef Mahmut Okutucu tarafından ise İzmir bomba ve sıfır atık çatlak kurabiye yapımı uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Karaman’da 21. Yüzyıl Becerilerine Uygun Çok Yönlü Eğitim Atölyeleri Açıldı
Üniversitedeki 'Torpil' Davasında Mahkemeden Önemli Karar
İşitme Engelliler İçin PVC Atölyesi Açıldı
Bakan Tekin'den Özgür Özel'e yanıt: Acıyorum
Karaman, Nevşehir, Kayseri ve Niğde’de Eğitime Kar Tatili