Önce içtiler, sonra kavga ettiler: Biri mezara biri hapse

Karaman'ın Alacasuluk Mahallesi'nde bir kişi, alkol alırken tartıştığı komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Olay, gece saatlerinde meydana geldi.

Karaman'da saat 00.30 sıralarında, Alacasuluk Mahallesi 488. Sokak'taki 3 katlı Mesut Apartmanı'nın son katındaki dairede, 49 yaşındaki U.K. evine davet ettiği 68 yaşındaki komşusu Murat Kocadaş ile alkol almaya başladı. İddialara göre, bir süre sonra iki komşu arasında küfürleşme nedeniyle tartışma çıktı.

Kavgaya Dönüşen Tartışma

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine U.K., eline geçirdiği bıçakla Murat Kocadaş’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içerisinde apartmanın koridoruna düşen Kocadaş, U.K.'nin 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak, "Arkadaşımı bıçakladım" demesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Olay Sonrası Gelişmeler

Sağlık ekipleri, apartmanın koridorunda yatan Murat Kocadaş'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kocadaş'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay anında aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen U.K. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili tahkikat devam ederken, yetkililer olayın sebebini araştırmaya devam ediyor. Karaman'daki bu trajik olay, alkolün ve tartışmaların ne denli tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Şeyda polisi şehit eden Geçti'nin kuzeni de tutuklandı
Afyonkarahisar-Konya karayolunda kaza: 5 kişi yaralandı
Kalkan operasyonuyla 84 göçmen kaçakçısı ve bin 29 düzensiz göçmen yakalandı
'Okula gidiyorum' diye evden çıkan 15 yaşındaki Yüsra Yavuz'dan haber alınamıyor
Tophane Surları'ndaki müstehcen görüntüler cezasız kalmadı