Ortalık Fena Karışacak! Kimin Eli Kimin Cebindeymiş

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın CHP'li İlhan Cihaner ve ortağı Mustafa Ateş'e yönelik "FETÖ Borsası" iddialarının muhalif medya tarafından görmezden gelinmesine sert tepki gösterdi.

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’ın CHP’li İlhan Cihaner ve ortağı Mustafa Ateş’e yönelik "FETÖ Borsası" iddialarının muhalif medya tarafından yeterince gündeme getirilmediğini ileri sürdü. Küçük, köşe yazısında, Cihaner’in avukatlığını yaptığı Yalçın Ayaslı'nın FETÖ'nün ABD imamı ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, muhalif medyayı bu konuda sessiz kalmakla eleştirdi.

"FETÖ Borsası" İddiaları Gündemden Düşmüyor

Sezgin Baran Korkmaz, FETÖ davasında Yalçın Ayaslı’nın avukatlığını üstlenen İlhan Cihaner ve ortağı Mustafa Ateş hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Korkmaz, Bakırköy’den gelen dosyada FETÖ’den nasıl takipsizlik kararı çıkarıldığını sorgularken, 2 milyon dolarlık bir ücretin avukatlık ofisine aktarıldığını öne sürdü. Korkmaz ayrıca, ellerinde Cihaner ve ekibi arasındaki WhatsApp yazışmalarının bulunduğunu ve bu yazışmaların çok ciddi deliller içerdiğini belirtti.

Cem Küçük: "Milyon Dolarlık Avukatlık Ücreti Nedir?"

Cem Küçük, köşe yazısında Yalçın Ayaslı ve FETÖ’nün ABD imamı Faruk Taban’ın yan yana çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak muhalif medyaya seslendi. Cihaner’in avukatlık ofisinin aldığı milyon dolarlık ücretin neye karşılık olduğunu sorgulayan Küçük, "Bir iddiaya göre İlhan Cihaner’in avukatlık bürosu 2 milyon, bir iddiaya göre 4,5 milyon dolar aldı. Böyle avukatlık ücreti olur mu? Neyin karşılığı bu para verildi? Hadi cevap verin!" diyerek muhalif medyanın sessizliğini eleştirdi.

Muhalif Medyanın Sessizliği Tartışma Yaratıyor

Küçük, Cihaner ve ortağı Ateş'e yönelik bu ciddi iddiaların muhalif medya tarafından görmezden gelinmesini eleştirirken, "FETÖ konusunda duyarlı olduğunu iddia eden medya organlarının bu fotoğrafı ve iddiaları neden gündeme almadığını" sorguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı: Öldürme kastı yokmuş
Ya Herkesin Borcunu Ödemeyi Kabul Ederse...
Erdoğan’dan BM’de tarihi Gazze ayarı
İtfaiye personeli Mehmet Aytaş görevi başında kalbine yenildi
Yunus Emre Geçti'nin annesi: Keşke ben ölseydim