Otomotiv sektörü 7. kez Konya’da buluşacak

Konya Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Otomotiv Sektörünün Geleceği (OSEG) Konferansı, otomotiv sektöründeki yeni trendler ve dönüşümleri ele alacak. Konferansa, sektördeki otoriteler ve sanayiciler katılacak.

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, 15 Ekim Salı günü "Otomotiv Sektöründe Yeni Trendler, Dönüşüm ve Etkileri" temasıyla düzenlenecek olan 7. OSEG Konferansı hakkında bilgi verdi.

Büyükeğen, otomotiv sektörünün Konya sanayisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu ve OSEG Konferansları'nın sektörün gelişimi için önemli bir platform haline geldiğini vurguladı.

Başkan Büyükeğen, "2010 yılında ilkini düzenlediğimiz OSEG Konferansı, şehrimizin otomotiv sektörü ihracatını 190 milyon dolardan, geçen yıl 807 milyon 853 bin dolara çıkarmıştır. Bu yıl ise Ocak-Eylül döneminde 663 milyon 125 bin dolarlık ihracat rakamına ulaştık." dedi.

İki Farklı Oturum ile Gelecek Tartışılacak

7. OSEG Konferansı, iki farklı oturumda gerçekleştirilecek. Konferans çerçevesinde "Gelenekten Geleceğe Elektrikli Araçlar" ve "Otomotiv Sektöründe İkiz Dönüşüm ve Etkileri" konuları üzerine alanında uzman isimler konuşmacı olarak katılacak.

Büyükeğen, otomotiv sektör sanayicilerini ve sektöre ilgi duyan herkesi bu önemli etkinliğe davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri

Nio, Tesla'ya Meydan Okuyor: Onvo L60 Fiyatını Düşürdü
Çinli Aion'dan Dikkat Çeken Elektrikli Sedan: 578 Bin TL Fiyatıyla Aion RT Tanıtıldı
Otomobil Piyasasında Kampanya Dönemi Geliyor
Almanya, Türkiye'nin Otomobil Hamleleri Yüzünden Dünyaya Küstü
Toyota fiyatına elektrikli BYD SUV