ÖZEL HABER: Konya Kış Mevsimine Giriyor! Zemheriye 1 Kala Son Durum

Konya'da yazdan kalma günler yerini yavaş yavaş soğuk havaya bırakıyor. Önümüzdeki haftadan itibaren hava sıcaklıklarında önemli düşüşler beklenirken, 14 Ekim Pazartesi günü yağış ihtimali de bulunuyor.

Bu hafta sonuna kadar sıcaklıkların 18-19 derece civarında seyredeceği Konya'da, hafta başından itibaren hava serinlemeye başlayacak. En düşük sıcaklıklar 2 dereceye kadar inerken, en yüksek sıcaklıklar ise 17-22 derece arasında olacak. Özellikle 16 Ekim Çarşamba günü gece sıcaklığının 2 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Konya'ya yağış müjdesi

Uzun süredir kuraklık yaşayan Konya için en önemli gelişmelerden biri de yağış ihtimali. 14 Ekim Pazartesi günü beklenen yağış, kurak topraklara can suyu olacak.

Konya'ya kış geliyor

Geçtiğimiz kış mevsiminde beklenmedik sıcaklıklar yaşayan Konya, bu yıl kış mevsimine daha erken hazırlanıyor. Hem vatandaşlar hem de çiftçiler, meteorolojik verileri yakından takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri

Konya’da 624 Eylemle Afet Riskleri Azaltılacak
İhbarla durdurulan araçtan tabanca ve tüfek çıktı
Hadim Kirazı Coğrafi İşaret Yolunda
Tamir için geldi, tamircinin tespih koleksiyonunu alıp kaçtı
Ereğli'de bir tır kazası daha: Kurtarma çalışması 3 saat sürdü